Motorboot magazine
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

MOTORBOOT
Meer dan een blad; een multimediale stimulans om beter van het motorbootvaren te genieten  

Motorboot magazine

Motorboot is de enige onafhankelijke titel in België en Nederland die zich voor 100% richt op de gemotoriseerde recreatievaart. Het magazine Motorboot werd in 1983 opgericht en heeft in Yvonne Zwaan een inspirerend en deskundig hoofdredacteur.

Inmiddels is Motorboot uitgegroeid tot een 100 pagina’s tellend glossy magazine dat maandelijks verschijnt. Daar bleef het niet bij. De titel heeft zich doorontwikkeld tot een crossmediaal merk en is actief met een eigen platform (www.motorboot.com) én een Facebookpagina en accounts op Instagram– en Twitter

Daarnaast worden voor lezers en abonnees geregeld acties en evenementen georganiseerd. Op die manier geeft Motorboot zo breed mogelijk invulling aan de missie: informeren, inspireren en enthousiasmeren.

Wij zijn tijdens de Belgian Boat Show Float te vinden op standnummer 214!