Korim: stoffeerder voor alle type pleziervaartuigen - Belgian Boat Show Float
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

Stofferen: lekker zitten en persoonlijke smaak

De familiale kmo Korim geldt al ruim 35 jaar als een gevestigde waarde in ergonomisch zit- en slaapcomfort. Het bedrijf legt zich tevens toe op het vakkundig herstofferen van salons, zetels, kussens, stoelen enz..

Het bedrijf heeft veel ervaring met het maken en bekleden van onregelmatige matras- en kussenvormen zoals die veel op boten voorkomen. Daarnaast heeft het vervaardigen van jet-skizadels of stuurmanzetels op open boten met kunststoffen of waterbestendig leer voor hen geen geheim. Het bedrijf snijdt ook schuimkernen, stoffen en leer naar maat. 

Korim is met haar herstofferingsafdeling uw voorkeurpartner om uw boot een heel nieuw cachet te geven met uw voorkeurstoffen. 

Kom kennismaken met Korim in de grote tent van Belgian Boat Show Float.