Vosschemie_Sea-line _V-sure nieuws
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

V-sure en Sea-line voor de doe-het-zelf schipper en de professionale bootservice 

Beide reeksen bestaan uit alle producten voor het herstellen, het reinigen en het onderhouden.

Het Liers familiebedrijf Vosschemie Benelux, opgericht in 1968, introduceert tijdens de Belgian Boat Show Float,  het nieuwe huismerk V-sure voor de maritieme sector en de nieuwe samenwerking met Sea-line. Met meer dan 1500 producten op voorraad levert Vosschemie de meeste producten ultra snel binnen de Benelux.

 

V-sure

V-sure levert naast de gekende Vosschemie producten ook nog tal van andere koudhardende kunststoffen van verschillende producenten. Deze composietmaterialen vinden hun toepassing in de bouw, transport, medische, artistieke en maritieme sector en dit zowel voor de particulier als de industriële verwerker.

Vanaf nu heeft Vosschemie ook de Sea-line producten in het gamma, die complementair zijn aan het V-sure kernassortiment. Dat bestaat uit polyester- en epoxy harsen , glasmatten, -weefsels en -poeders maar ook koolstofproducten enz.. 

 

Sea-Line

Sea-line is producent van een volledig gamma voor het herstellen, reinigen en onderhouden van de boot. Hierin komt elke fase aan bod. Het bouwen, het herstellen alsook het onderhouden van je boot. 

 

Begeleiding

Technische adviezen, persoonlijke begeleiding tijdens de opstart, alsook  diverse workshops dragen ertoe bij dat elke klant zeker kan zijn van het beste resultaat.
Er is veel aandacht voor werkefficiëntie, veiligheid en milieu.

 

Ultra compleet aanbod

Met de twee productlijnen biedt Vosschemie Benelux meer dan 200 producten voor de nautische sector aan. Zoals polyester en epoxy, plamuren, primers, polyurethaan topcoat, clear coats, vernissen, lak, antifouling en polijstpasta’s en veel meer. 

Vosschemie levert ook alle gereedschappen om deze materialen professioneel te verwerken.  

Welkom op stand 234 bij Vosschemie Benelux