RIB boten BMC
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

Brugge Marine Center levert een RIB voor iedere persoonlijkheid

 

Capelli Tempest 800: Luxueuze familie-RIB

Kwaliteit, comfort, veiligheid en een elegant design; de voornaamste kenmerken van iedere Capelli. De onovertroffen veiligheid van deze RIBs is het resultaat van een intensieve research. Dat gebeurt voor ieder nieuw model op het vlak van ontwikkeling met watertesten en simulaties, op het vlak van materialen, maar ook op het vlak van productie.  Een net, tijdloos design staat in voor haast nooit verouderde modellen in het Capelli-gamma. Vandaar dat de Capelli’s ongezien comfort bieden, met ruime zonnedekken en opbergruimten.

De Tempest 800 is niet voor niets één van de bestsellers. Ze is namelijk voorzien van diverse luxe opties, zoals flexiteak op de platformen en boeg, een interne en externe kussenset, een teak tafel en een sta-/zitconsole, douche, koelkast, immense zonnedekken voor en achter, zwemladder, benzinetank van 300 l., elektrisch anker, enz…
In de centrale console schuilt de cabine met een toilet en heel wat opbergruimte. Het grote zonnedek maakt deze Day Cruiser helemaal af.
Deze veelzijdige RIB is geknipt om met de ganse familie comfortabele uitstapjes te maken en mee te nemen op reis.

 

Capelli Tempest 900 Xtreme: Polyvalent voor zowel plezier als professioneel gebruik

De Tempest 900 Xtreme is een echte krachtpatser. Stevig, een snel onderwaterschip en uitvoerbaar in verschillende dekconfiguraties.

Door het toevoegen van enkele extra kan je van deze RIB in mum van tijd zomaar een charterboot van maken, of eerder een boot om te gaan duiken. Maar evengoed een familieboot met een groot zonnedek vooraan of gewoon met een enorm open dek. Je kan je fantasie de vrije loop laten en alles zelf configureren.
Door het beperkte gewicht en gestroomlijnde romp is deze RIB ook opvallend snel en zuinig in brandstofverbruik.

Kortom, de Tempest 900 Xtreme is geheel naar eigen wens samen te stellen en uitermate geschikt voor elke situatie op het water.

 

Capelli Tempest 470: de voor de hand liggende keuze voor starters

Capelli bouwt en ontwerpt opblaasbare boten die performant en betrouwbaar zijn.

De Capelli Tempest 470 is bij uitstek compact en comfortabel. Hij beschikt over leuke features beschikt voor uiteenlopende manieren van varen. Hij heeft een brandstoftank onder de achterbank, een grote opbergruimte in boeg, een console met windscherm, zitbank met opbergruimte, en nog veel meer.

 

Highfield Patrol 760: Nieuw in het gamma, ontworpen om te werken

De Patrol 760 is een populair model van Highfield. De details en afwerking deze boot zijn werkelijk subliem. De console vooraan heeft een comfortabele leaningpost. Daarmee krijgt de crew een comfortabele maar ook veilige stuurpositie.  
Op de achterbank kan je makkelijk met drie lekker uitzakken. Het voordek is volledig open waardoor je vrij kan kiezen wat je met deze enorme ruimte doet. Door het succes van dit model werd een spin-off gemaakt in de Sport versie. Deze is nog gebruiksvriendelijker en is een lust voor het oog.

De nieuwe Patrol 760 Sport heeft alles wat je van een plezierboot verwacht, maar behoud ook de voordelen. De basis is een aluminium romp die veel lichter is dan de meeste polyester boten in deze lengte. Daarom is niet zoveel PK power nodig.  Wanneer veiligheid, robuustheid en betrouwbaarheid uw eerste keuze zijn zal de Patrol je zeker niet teleurstellen.

 

Osprey Vipermax 7.3:  Een oersterke romp en ongezien zeewaardige eigenschappen

Osprey is vooral gekend als no nonsense, heavy duty. RIB’s voor de ‘die hard user’ met een eerder basic deck lay-out. Dat maakt het merk populair is bij watersporters, duikers, vissers en rescue diensten. Osprey heeft nu ook een model ontworpen met een meer luxe dek. Het model is gebaseerd op de populaire Vipermax-romp, maar heeft een praktisch dek meegekregen met veel opbergruimte, een Seasport gestroomlijnde console met een getint windscherm, een ruim zonnedek, ingebouwde 250L benzinetank, enz..

De Vipermax is de steunpilaar van de Osprey-werf en is de ideale oplossing voor zowel de recreatieve- als de veeleisende professionele gebruiker. Het ‘all weather’-kenmerk maakt het verschil voor alle doelgroepen. Wie de Vipermax kent weet dat veiligheid, betrouwbaarheid en sterkte de kenmerken zijn die hierbij passen. Deze romp gebaseerd op de bestaande Viper heeft al één en ander bewezen. Osprey is dan ook niet voor niets al 25 jaar leider in de branche van custom-build RIB’s (Rigid Inflatable Boats). Osprey heeft de expertise, reputatie en flexibel karakter ten opzichte van hun klanten om de meest geschikte boot te leveren op maat.

 

Technohull SeaDNA 999: High Performance Luxe RIB met uitstekende vaareigenschappen

Technohull, de fabrikant van High-end performance RIBS komt na de revolutionaire Attitude 35 cabineversie, ook uit met een ware wereldpremière SeaDNA 999.

Niet te lang geleden was een RIB kiezen altijd een compromis: of je koos voor een uiterst sportieve romp welke evenwel geen luxe, comfort of veel praktische opbergmogelijkheden bood, of je koos voor comfort met zonnedekken, toilet, frigo en andere leuke gadgets aan boord en verloor je de prestaties en het sportief karakter.

Met Technohull is daar echter verandering in gekomen. Ze hebben niet enkel een gamma met ongelofelijke looks qua design en ergonomie maar ook het meest performante onderwaterschip op de markt met onevenaarbare prestaties. Alle Technohulls zijn gekenmerkt door hun gestepte hulls, strakke lijnen, exclusieve designs, uitzonderlijke gelcoat combinaties en revolutionaire tubes. Technohull is er zelfs in geslaagd deze superieure eigenschappen nog te optimaliseren.

Dit gloednieuw model is extreem zeewaardig, snel en gebruiksvriendelijk. De Technohull SeaDNA 999 is custombuild en wordt volledig naar uw wensen gebouwd qua kleuren van romp, tubes en kussens.

De Technohull SeaDNA werd ontworpen door Adam Younger. De topsnelheid bedraagt meer dan 55 knopen. Deze RIB heeft een tankinhoud van een goede 490 liter waarmee je zeer lange afstanden mee kan varen en dit met een laag brandstofverbruik. De spiegel is gemaakt om een enkele óf dubbele buitenboord op te monteren. Bijgevolg is de SeaDNA 999 ideaal om sport en vrije tijd te combineren.

 

Meer over Brugge Marine Center en de RIBs