Belgian Boat Show Float 2020
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Belgian Boat Show Float sterkste promotor van het nautisme

De sector van watersport, waterrecreatie en watertoerisme kijkt uit naar een volgende  ‘in water’ Belgian Boat Show Float in de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort. Dat is de conclusie van het sectoroverleg van 2 juli j.l..

De organisatie van de Belgian Boat Show zal alles in het werk stellen om de maatregelen i.v.m. de Covid 19 situatie op te volgen. Daarom komt er een tent op de wal. Die bevat de standen met toebehoren zoals zeilen, motoren, watersportuitrusting of kleding. Maar ook met diensten, de operatoren van vaarscholen en vaarvakanties en veel meer. 

Trailerbare boten worden in open lucht op de wal naast deze tent getoond.
Uiteraard komt er een bewegwijzerde route over de steigers in de haven waaraan zowel nieuwe kajuitjachten als tweedehandsboten zullen aangemeerd liggen. 

Bezoekers zijn welkom op alle boten, met in acht name van Covid 19 voorschriften.
De locatie in de grootste jachthaven van Europa trekt pleziervaarders uit België, zuid Nederland en noord Frankrijk. 

De Belgian Boat Show Float in Nieuwpoort: 16, 17 en 18 oktober ek.

De sector is het er over eens dat de Belgian Boat Show Float een belangrijke factor is in de aanpak om zowel vertrouwde klanten te behouden als nieuwkomers wegwijs te maken en dus aan te trekken.

De Belgian Boat Show Float beurs zal in deze onzekere omstandigheden het beste en veiligste kruispunt zijn voor alle vormen van waterplezier.

Steven Desloovere, Algemeen Directeur van de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort heeft er alle vertrouwen in.  “Deze samenwerking zet de pleziervaart en de watersport in België op de juiste, promotionele manier op de kaart van de vrijetijdsbeleving.” zegt hij. 

Belgian Boat Show 2021

De organisatie overweegt om de volgende indoor Belgian Boat Show die in februari 2021 zou moeten plaatshebben te verplaatsen naar 2022. Ook de locatie zou verhuizen naar de Nekkerhal in Mechelen. Goed bereikbaar en centraal tussen de steden Gent, Antwerpen en Brussel. 

Als alternatief voor de watersport en pleziervaartexposanten is er de ‘Vakantie te Water’ zone in het Vakantiesalon Antwerpen. Dat heeft van 21 tot 24 januari 2021 plaats in Antwerp Expo.

Over Belgian Boat Show Float 2020 praktisch

  • Waar? Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort.
  • Wanneer? Van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020  
  • Contact: Befairs  nv  | sales@befairs.be | Naamse steenweg 1, | 1400 Nijvel | België