Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

101 vaarreizen in Vlaanderen met Start2Boat

 

Start2Boat maakt van het vaarprogramma jouw ultieme verrijking

Start2Boat meevaren als passagierWist je dat je op de leukste plekken kunt komen langs onze vele waterlopen?

De Start2Boat meevaarcharters op luxe jachten zijn meer dan een banale tochtjes. De formules zijn aangepast aan je persoonlijke wensen, aan uitzonderlijke gelegenheden of zelfs aan de tijd van het jaar.

Hop on - hop off – naar maat van teams, vriendengroepen of feestvierders

 

  • Start2Boat teambuilding

Grotere groepen worden verdeeld over de Start2Boat snelle RIB’s en motorboot met brugdek. Ze gaan actief aan de slag en voeren diverse opdrachten uit, ook aan de wal.

 

  • Start2Boat cruisingevent Gent – een topper

Start2Boat doorheen GentFeestelijk ontvangst aan de privé steiger van Start2Boat aan de Leie in Drongen. Tijdens het aperitief wordt de briefing gegeven. Een groep vertrekt met de spectaculaire RIB’s naar Gent met snelvaartervaring op de Ringvaart, gevolgd door een rustige sightseeing vanaf het water door de binnenstad.

De tweede groep stapt op de motorcruiser met brugdek en geniet onderweg van een landelijke Leietocht en de lunch aan boord. Naar wens geeft onze ervaren bemanning ook vaarinitiatie tijdens deze tocht.  

In de namiddag ontmoeten de boten elkaar en wisselen de passagiers.

 

  • Start2Boat programma naar uw maat

Start2Boat met RIB's op de zandbankenKies maar: romantiek en luxe, spanning en sensatie op het water, een privé vaarinitiatie, langs het water op restaurant gaan, een exclusieve fotoshoot, gezellig met twee intiem dineren aan boord of partytime onder vrienden....

 

 

Maasplassen: onbekende eilanden en meren

Start2Boat passagiers zijn koningDit jaar zet Start2Boat een luxe 36 voets motorjacht in vanuit de prachtige Spaanjerd jachthaven van Ophoven. Dit is de ultieme basis om de ontelbare Maasplassen te ontdekken, een te weinig bekend natuur- en historisch rijk gebied.

Je vaart mee naar het witte stadje Thorn of het historische Roermond zodat je dit rustig kunt bezoeken en van de terrasjes genieten. Voor anker gaan in het midden van een plas voor een frisse duik in het zoete Maaswater of een gezellige picknick kan ook.  

Romantische zielen houden van het zonsondergangdiner aan boord.

 

 

Scheldeland: van stad tot groen

Start2Boat culinaire toppers aan boordStap in bij jachthaven Willebroek en laat je verrassen door de slingerende Schelde en het uitzicht op de voorbij schuivende skyline van Antwerpen.

Apero cruises:

  • Antwerpen op het water. We varen via de Rupel en de Boven Zeeschelde langs de kaaien.
  • Sint Anneke picknick: Net voorbij de Scheldebocht kunnen we voor het beroemde strand voor anker gaan. De intussen beroemde Start2Boat picknickmand gaat open. Smakelijk.
  • Scheldeland Route. Voor wie van de stilte houd, de groene waterkant van de stille waters en idyllische dorpjes zoals Sint Amands.

Tijdens deze uitstappen van afwisselend cruisen en snelvaart, geniet u van het uitzicht en uiteraard van lekkere hapjes met aangepaste bier- en wijnsoorten.

  

 

De Belgische kust en Zeeland: zuurstof en zilt

Start2Boat zuurstof en ziltZeehondjes expedities op de Westerschelde

Vertrek vanuit de imposante haven van Zeebrugge, de gloednieuwe jachthaven van Cadzand-Bad of het pittorseke Wemeldinge. Tochten naar wens tot Oostende, tot de Hoge Platen of Breskens en terug. Onze paradepaardjes, de meest zeewaardige RIBs verwachten u. Met deze 4X4-s van de hoge zee kan het een spectaculaire snelheidservaring worden. Terwijl het net zo goed mogelijk is om heel rustig toch dicht bij deze prachtige dieren te komen zonder ze te doen schrikken.  

Wie meer comfort zoekt kan terecht op onze Invictus of San Remo motorjachten.

Start2Boat lekker nietsdoen

Start2boat tips:

  • Afsluiten met een etentje bij topchef Sergio Herman in de Air Republic in Cadzand.
  • De jachten zijn helemaal geschikt als decor of set van een exclusieve fotoshoot of filmopnameBezoekers

Praktische info

Exposanten

Follow

Facebook  

Contact

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer