Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

BKOffshore: geen excuses meer om niet snel te kunnen varen

 

BKOffshore: het gratis evenement voor powerboats, RIB’s, aquabikes (jetski's) en nu ook waterskiërs

De vier manches spelen zich af vanuit diverse zoet- en zoutwaterhavens

  • BKOffshore powerboats racing30 april '17   -   Beringen (2 manches)
  • 18 juni '17   -   Knokke / Cadzand (2 manches)
  • 26 augustus '17   -   Blankenberge (2 manches)
  • 16 + 17 september '17   -   Zeebrugge (finale // 3 manches)

Neem gratis deel aan de vier manches van dit kampioenschap. Je kunt ook een boot huren.
 

BKOffshore: de snelheidsproef voor iedereen

BKOffshore jetskiDe combinatie van pluspunten zoals de nieuwe havens in het programma, de extra randevenementen en nieuwe samenwerkingen zorgen voor een massiever BKOffshore. Dit staat open voor alle categorieën van piloten en bemanningen. De vloten worden verdeeld in een PRO en een FUN categorie, waardoor ervaren racers en sporadische prestatiepiloten in gelijkwaardige omgevingen uitkomen.  

“Heel wat eigenaars van snellere pleziervaartuigen grijpen dit evenement aan om eens lekker volgas te kunnen gaan op een goed afgebakend parcours, met voldoende begeleiding en met de instemming van de Scheepvaartpolitie. “Zegt coördinator Koenraad Van Nieuwenhove. "De organisatie is erkend door de UIM en voldoet dus aan Ordinary Acceptance-regels."  

Ook de officiële puntentelling waakt over een eerlijk resultaat in het oneven aantal manches. Zeven van de negen manches komen in aanmerking voor de eindrangschikking.  

 

Nieuwe havens – binnenkijken achter de schermenBKOffshore Beringen

De organisatie is er op gericht om de wedstrijden vlot, fair, competitief en veilig te laten verlopen. Door interessante locaties te kiezen waar het publiek goed kan volgen, krijgt het evenement een boost. Dit jaar is de nieuwe jachthaven van Cadzand vast een hit voor deelnemers en publiek. Van hieruit wordt een parcours uitgelegd tot voor Knokke/Zoute.

Nieuw is ook Beringen, een inshore locatie waar de waterskiracing zich ook kan uitleven. Bij de finale vanuit de moderne haven van Zeebrugge zal er ook een waterski manche ingelast worden, op zee.

 

Extra randevenementen

BKOffshore jetskiHet toeristisch treintje van Blankenberge vervoert het publiek van de haven naar de havengeul en het staketsel. Een optie is doorrijden naar de beachclub voor de stad.
Er is mogelijkheid om Segway’s uit te proberen. Kijk ook op het onlineprogramma voor andere randanimatie zoals proefvaarten, een nocturnevaart georganiseerd door Brugge Marine Center, en een rist aan publiekboten waarmee fans en supporters naar het raceparcours in zee kunnen meevaren.

Kijk geregeld op de website en de Facebookpagina voor nieuwe randevenementen 

 

Nieuwe samenwerkingen - Offshore goes Inshore

BKOffshore snelvaart op zeeBKOffshore werkt voor dit jaar samen met Waterski Vlaanderen. Eind april komt er een manche op het Albertkanaal. Dit maakt het mogelijk het spektakel van heel dichtbij te zien.

Op de finaledag zullen er meerdere waterski wedstrijden plaatsvinden op zee. De boten kan men bekijken in  Zeebrugge.

Bezoek de stand van het BKOffshore op de Belgian Boat Show. Laat je verleiden door de snelheidsduivels die hier tentoongesteld staan. Of laat je informeren om aan dit beginnersvriendelijke evenement deel te nemen.

BKOffshore, stand nr 3087, hal 3 Belgian Boat Show 
Bezoekers

Praktische info

Exposanten

Follow

Facebook  

Contact

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer