Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

De nieuwste Grand 5.80 Golden Line rib op de de Belgian Boat Show bij Beekman Watersport

 

Grand 580 Golden Line - nieuwe topkwaliteit RIB in primeur

Grand-5.80-Golden-Line - mooie proporties

De Grand 850 en de Grand 500 zijn van bij hun lancering absolute succesRIB’s gebleken. Beekman Watersport presenteert exclusief op de Belgian Boat Show in Gent de primeur Grand 580 Golden Line, een boot op de gulden snede.  

 

Grand 5.80 Golden Line

Ook de Grand 580 belooft een knallend succes te worden. Hij bestaat momenteel alleen op tekening.

Deze rib heeft een buitengewoon mooie lijn en een sportief design. Achterop pronkt de prachtige rvs-beugel met toplicht, tevens te gebruiken als skitower. De reling vooraan is de praktische handgreep voor de passagiers. Ook deze is uit rvs. Dit voorste gedeelte wordt in no time getransformeerd van zithoek voor vier personen naar zonnedek.

Nog meer plussen 

  • Grand-5.80-Golden-Line stuurconsole met windschermDe geïntegreerde zwemtrapjes in de drijvers achteraan en de platformen naar de buitenboordmotor. De aerodynamische vormgeving van de stuurconsole en het windscherm
  • De verstevigde boegsectie met twee klampen.
  • Door de vormgeving en het lage leeggewicht van 550 kg. volstaat een buitenboordmotor van 100 à 115 pk
  • Sportieve piloten kunnen tot maximum 150 pk-vermogen gaan.

 

Wondermooi interieur

De fraaie console is omlijst met opnieuw een rvs-beugel. Achter deze console biedt een zitunit, met stoere flip-up stoelen en veel bergruimte, plaats voor twee personen. Maar daar houden de zitmogelijkheden niet mee op.

Achteraan lonkt een bank over de hele breedte van de boot met veilige en comfortabele plaats voor meerdere personen. Let op de lekkere zijsteunen. 

Op het achterdek zijn twee opbergruimtes geïntegreerd waarin landvasten en stootwillen in opgeborgen kunnen worden. Zo blijft het bootinterieur schoon en slingert er geen materiaal rond bij het varen

Door de zee aan mogelijkheden is deze Grand 580 zeer geschikt voor zowel de recreant als de pro.

 

Grand als in: groots

Grand-5.80-Golden-Line- comfortabele en veilige indelingHet Oekraiënse Grand-merk heeft een uitstekende reputatie met de zeer goede kwaliteit en de sublieme vaareigenschappen. De ribs van deze fabrikant hebben een sportief, hedendaags design en zijn perfect afgewerkt. Een duidelijk verschil met andere ribmerken zijn de ongekende mogelijkheden in materiaal en kleurkeuze.

Zowel de gelcoat, de bekleding en zelfs de tubes zijn geheel naar voorkeur samen te stellen, een unicum!

 

Grand en Brig ribs by Beekman Watersport, stand 5116

De mensen van Beekman Goes vertellen u graag alles over de mogelijkheden, opties en specificaties. 

Tevens kunt u op deze Boat Show verschillende items uit het ruime Beekman Watersport assortiment bewonderen. Dat zijn accessoires, ribs en rubberboten van Grand en Brig, waaronder ook de Grand 850.
Onze specialisten staan voor u klaar, tot dan!

 
Bezoekers

Praktische info

Exposanten

Follow

Facebook  

Contact

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer