Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

De Wauquiez Pilot Saloon 48 – de schittering aan de kroon van de Belgian Boat Show

 

Wauquiez Pilot Saloon 48 - het zeiljacht met een echt deksalon

Wauquiez Pilot Saloon 48 varendAls offshore kruiser bij uitstek vormt de Pilot Saloon 48 de kwintessens waarin alle expertise van de scheepswerf Wauquiez een summum bereikt, zowel qua design als qua bouw en uitvoering.

Henri Wauquiez lanceerde 20 jaar geleden zelf het pilot saloon concept. Vandaag blijft het zijn magie uitoefenen op liefhebbers van ruimtelijke, universele jachten, die alle manieren van pleziervaaren aankunnen en die daar bovenop klasse en kwaliteit uitstralen;

 

Performante en veilige romp

Wauquiez Pilot Saloon 48 grote kuipindelingDeze krachtige en veelzijdige romp is berekend om de meest moeilijke vaaromstandigheden met gemak te doorstaan. De kiel van 2,10 meter diepte en een mast van 19,6 m hoogte houden de stabiliteit van het schip in balans, wat de vaarprestaties ten goede komt.

 

Geoptimaliseerde dek indeling

De elegante vormgeving van de opbouw geven een typische vloeite aan het Pilot Saloon 48 profiel zonder het uitzicht te belemmeren. Het dek blijft vrij dankzij de strakke vormgeving en de inbouw van het lopend want. De kuip is helemaal ingericht op veiligheid, comfort en functionaliteit.

Wauquiez Pilot Saloon 48 dekindelingAlle belangrijke functies van het schip zijn gegroepeerd rond de dubbele stuurstandaarden; zoals de juist geproportioneerde val- en schootlieren, de motorfuncties, tot de optionele grootschootrail. De opklapbare spiegel kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een zwemplatform dat toegang geeft tot de bijboot garage onder de kuipvloer.


Cabine met ongehinderd uitzicht op zee

Trouw aan het onvervalste deksalon concept werd de vloer van de centrale cabine verhoogd en op een niveau gehouden. De kombuis aan bakboord is ultra functioneel ook op zee, en heeft alle ruimte en toestellen die het koken gemakkelijk maken.  

Wauquiez Pilot Saloon 48  centrale cabineWauquiez blijft op al haar schepen teakhout gebruiken maar zet ook in op hoge kwaliteit leder en roestvrijstaal. Samen met een uitgepuurd design resulteert dit in een gezellig maar stijlvol interieur.

 

Comfort en bewoonbaarheid

De grote eigenaarshut achteraan beschikt over een eigen badkamer met aparte douche en voldoende opslagruimte. De twee tweepersoonshutten vooraan ontvangen gasten met alle comfort, licht en ruimte zoals op een groot schip. De natte cel is hier vlak bij.  

Wauquiez Pilot Saloon 48 voor ankerZe zijn  uitgerust met een witte synthetisch marmeren wastafel en een zijdeachtige afwerking. Hiermee accentueert Wauquiez niet alleen de grandioze stijl maar ook het prettige gevoel die over dit hele schip heerst.  

 

LOA: 14, 77 m.  |  Br.: 4, 61 m.  |  Diepg.: stand.: 2,10 m. / kort: 1,80 m. / lang: 2,35 m.  |  Motor: pk 110 (max.)  |

Ontwerp:  Berret - Racoupeau Yacht Design

Te zien op de Belgian Boat Show 2017 in Hal 8 bij Breskens Yacht Service / Escapade Yachting
Bezoekers

Praktische info

Exposanten

Follow

Facebook  

Contact

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer