Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

Four Winns mikt met de Vista V225 op de top van comfort en design

 

Four Winns  V225: het paspoort naar elegante cruises

Four-Winns-V255-snelvarenDe Vista V255 beschikt over een innovatieve cockpit en een ruime, goed uitgeruste cabine, waardoor hij een geweldige Allround Express Cruiser wordt.

De cockpit zitplaatsen gemakkelijk converteert voor weekendverblijf, dineren, of ongecompliceerd amuseren. De cabinevoorzieningen bevatten een queen sized bed in de mid cabin sectie, een ruime V vormige slaapplek voorin en een ruimtelijke dinette met aanpalende kookhoek.

 

Vaarpret moet vaarpret blijven

Four-Winns-V255 cockpitMet de introductie van de SL-serie, beoogde Four Winns een nieuwe categorie van bootervaring, en een nieuw niveau van luxe en prestaties. Daarbij werden alle details herbekeken vanuit het standpunt van de meest kritische boaters, tot de kwaliteit van het dek-loopvlak toe.

De Stable-Vee SC is een belangrijke eigenschap waarbij de SC staat voor dubbele rails op het onderwaterschip. Wie van de boot stapt met deze Stable-Vee vat de reactie samen in één woord: "wow." En dat behoeft geen uitleg.

 

Stable Vee® hull, wat is dat?

Four Winns verbetert de vormgeving van de onderwaterromp zodat niet alleen de eindstabiliteit van de stilliggende boot zeer groot is, maar dat ook het vaargedrag veilig en comfortabel blijft. Deze techniek heeft een voelbare invloed in echt korte bochtenwerk omdat de Four Winns horizontaler blijft liggen.

 

Opmerkelijke standaarduitrusting

 • Four-Winns-V255 stuurconsoleStandaard ankerbak
 • Grote ramen in de romp voor veel daglicht binnen
 • Transformeerbare zetels tot loungedivans
 • Ergonomisch en brede stuurconsole
 • Ruim mid cabin bed
 • Afgesloten toiletcel met staruimte
 • Buitenkombuis
 • Keuze uit houtsoorten voor de betimmering
 • Dinette kan omgebouwd worden tot 2-persoonsbed

 

Details die het onderscheid maken

 • Four-Winns-V255 cabine intertieurTop grondstoffen zoals de kwaliteit van de roestvrijstelen onderdelen zoals kikkers, inklapbare trekogen, handgrepen of afsluiters: geen uitslag, geen blokkering en dus jarenlang makkelijk schoonmaken.

 • Vochtbestendige elektrische koppelingen. Siliconen stekkers met tin afgewerkte koper bedrading weerstaat de langzame inwerking van vocht op het elektrische systeem zodat storing vermeden wordt.  

 • Uitgekiende schokabsorberende zitjes. Het unieke systeem optimaliseert het zitcomfort en zorgt voor verkoeling op hete dagen.

 

Keuze uit motoren

Four-Winns-V255 buitenkeuken2 MerCruiser motoren van 250 pk – 4,5 l  en 300 pk  6,2 l (BravoIII)

3 Volvo Penta motoren van 240 pk V6 , 180 pk V6 of 300 pk  V8 (DI/DP)

 

Deze Four Winns V255 (en andere) bij Belgian Boat Service op Belgian Boat Show stand 8505

 

Loop mee door de Vista V 255

 
Bezoekers

Praktische info

Exposanten

Follow

Facebook  

Contact

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer