Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

North Sails maakt met 3Di Race - topzeilen helemaal naar maat van de overtuigde clubracer - zijn come back in de Belgian Boat Show

 

North Sails brengt 3Di Race op de markt, een doeksoort in de bekende 3Di familie

 
North-Sails-3Di-Race voor clubracersDe samenstelling en de fabricage van dit nieuwe doeksoort werd door North Sails berekend op de vereisten van de clubracer. Die zeilt met boten tot veertig voet lang. Hij wil met optimale kansen starten in clubwedstrijden.

Zeildoek technologie afgekeken uit het top wedstrijdcircuit

De basis van de doeksamenstelling zijn de legendarische 3Di RAW zeilen. Die komen overwegend voor in het TP 52 of Fast 40+ klasse circuit. Of ze stammen uit de 3DI Endurance doeksoorten die je aan boord ziet van de Volvo Ocean Race en Vendée Globe racemachines.


North-Sails-3Di-Race groter bereik in windvariatieEen van de meest belangrijke eigenschappen is de vormvastheid. Het verschil qua behoud van vorm in bijvoorbeeld vlagen is opmerkelijk, wat een prettig neveneffect heeft in de performance.

Zeilen die je langer kunt laten staan

De tolerantie van het doek beslaat een dynamiek in een windsnelheidsrange waar je normaal zou zeggen: tijd om van genua te wisselen.
De laminaat-loze 3Di Race zeilen worden net als de voorganger 3DL en de grotere 3Di Raw en 3Di Endurance (dus composiet-) broers op een voorgevormde mal gemaakt.

Ze worden gemaakt op de specifieke maten van uw jacht om zo de meest ideale profiel te verkrijgen.

Het betere maatwerk

Of je nu vaart met een Kwarttonner, een Spirit 32’ of een First 36.7, North Sails garandeert passend maatwerk zoals bij de betere Italiaanse kleermaker.

North-Sails-3Di-Race tailor made for clubracing Uitgelezen voor CR, ORC en de basis van de IRC klassen, en verkrijgbaar in geel/goud of zwart.

Bovendien zal je boot er stijlvol uitzien maar de prestaties zullen alleszins ook velen doen omkijken.


North Sails, stand nr. 3076 op de Belgian Boat Show 2017

 

Hoe North Sails 3Di Race produceert
Bezoekers

Praktische info

Exposanten

Follow

Facebook  

Contact

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer