Een bootbeurs met
een breed aanbod
voor jong en oud
van beginner tot expert

Dit was onze 29ste editie!

Tijdens de 29ste editie van Belgian Boat Show toonden maar liefst 220 exposanten elk aspect van de watersport: boten uiteraard...
maar ook jetski's, motoren, kledij, accessoires enz.

Wie de sportieve toer wilde opgaan, kon zich in hal 7 wagen aan de wavesurfer of de duiktank.

Nieuws

De gloednieuwe Suzuki DF350A - gecreëerd om water te splitsen

News13/05/2017

De gloednieuwe Suzuki DF350A buitenboordmotor is niet alleen omwille van zijn vermogen een topper. Talloze ongeziende features op vlak van techniek en toegepaste technologie zorgen er voor dat deze lichte en compacte motor verbluffende prestaties levert en opmerkelijk zacht draait. De duoprop met de tegen elkaars richting indraaiende schroeven is maar één van de innovaties.

Lees meer

Belgian Boat Show nu ook in Knokke-Heist en Breskens

News27/04/2017

Belgian Boat Show breidt haar horizon tot 360° uit in de aanloop van haar 30ste editie. Iedereen kan sportcatamarans en surfmateriaal testen in mei - Knokke-Heist. In september liggen er kajuitjachten langer dan 10 meter te kijk en te keur in Breskens.

Lees meer

De nieuwe Nimbus 405 Coupé en de Nimbus 305 Drophead verrassen het Belgian Boat Show publiek

News12/02/2017

Voor het eerst zijn de Nimbus motorkruisers te zien op de Belgian Boat Show. Het zijn pareltjes van Scandinavische styling en vernuft. Hun design garandeert lekker varen aan hoge snelheden, maar ook tegen een gezapige kruipsnelheid. Ze bieden voor ruimte in verhouding tot hun lengte.

Lees meer
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer