Tickets

Nieuw! Belgian Boat Show Float

in aanloop naar haar dertigste editie breidt Belgian Boat Show haar activiteiten uit. Van 28 september tot en met 1 oktober kan je in de jachthaven van Breskens terecht voor de eerste editie van Belgian Boat Show Float.

Aanwezigheid van topmerken

De focus van deze 'in water' beurs ligt op kajuitjachten en motorboten van 10m en meer, die zowel in het water als op het droge te bezichtigen zijn. Dit botenaanbod wordt aangevuld met aanverwante sectoren op de kade.


Grote merken zoals o.a. Bénéteau, Hanse, X-Yachts, Hallberg Rassy, Saffier, Dufour, Viko, Grand Soleil, Greenline, Boarnstream, Jetten en het Superyacht Explorer Livingstone by Hartman Yachts hebben hun ligplaats gereserveerd.

Maar ook RIB’s van Technohull, Falcon, Rib Eye, Capelli, Brig en Gemini zijn van de partij. En omdat snelvaart en wakeboarding niet meer uit het watersportbeeld weg te denken zijn, staan Tigé, Regal, Sea Ray, XO-Boats klaar met sportieve modellen.

Download uw gratis toegangskaart!

Belgian Boat Show schenkt voor deze eerste editie van Belgian Boat Show Float gratis toegangstickets t.w.v. 7,5 euro aan de bezoekers. Aarzel dus niet, download snel uw toegangskaart(en) en tot in Breskens!

 

 

Wanneer

Van donderdag 28 september t.e.m. zondag 1 oktober.
Elke dag van 10u30 tot 18u30

Jachthaven Breskens

Oosthavendam 3
4511 AZ Breskens


 
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer