Action: zeilsimulatoren - Your National Water Sports Exhibition
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

Leer beter zeilen. Op het droge.

Spinnaker

Zeilsimulator Vlaamse Vaarschool

Het gebruik van de spinnaker aan boord is een uitdaging.  Het zeil vraagt een specifieke aanpak.  Maar die loont. Bij de Vlaamse Vaarschool kan je basishandelingen leren op een XXXL simulator. 

Op de roterende bootconstructie aan de wal krijg je inzicht hoe de ‘droge’ praktijkcursus spinnakerzeilen verloopt. Deze constructie kan naar alle windomstandigheden gericht worden, zodat de oefening niet kan mislukken. Het is de aanloop voor zowel de theorie als de praktijk cursussen die het gebruik van de symmetrische of de asymmetrische spinnaker aanzienlijk gemakkelijker maakt. 

Dankzij de Vlaamse Vaarschool zeilsimulator hoef je niet nat te worden om te leren zeilen! Profiteer van deze plezierige en eenvoudige manier van leren en kom langs!

 

Optimist

 Zeilsimulator WIND & WATERSPORT VLAANDEREN

Stap in deze Optimist, de ideale boot voor de jeugd. Voel de wind en reageer met je zeil en je roer. Binnen de kortste tijd heb je de basishandelingen in de vingers om je boot te laten vooruitgaan en ermee te manoeuvreren. Afspraak op de stand van WWSV voor een gratis demo.