X-yachts4-3 - Belgian Boat Show
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

-Yachts Belgium (Escape NV) grijpt de kans van Belgian Boat Show Float met twee handen aan om een van de best lopende X-Yachtmodellen voor u open te stellen: de X4.3.

“Het is niet het nieuwste model, maar het heeft wel alles van wat deze nieuwe reeks presenteert. “Zegt zaakvoerder Eddy Verbinnen. “De reeks keert in zekere zin terug naar de roots van X-Yachts: een topzeiler van perfecte afwerking, maar met een beduidend hogere graad van leefbaarheid dan bij de eerder op race gerichte modellen. Er zit meer ruimte in, de indeling is ergonomisch, de stijl is klasse en alles is met maximale zorg nauwkeurig afgewerkt.”

X-Yachts: de X4.3 onder zeil

Opties

Zeggen dat X-Yachts terugkeert naar de wensen van de kritische schipper zou afbreuk doen aan de innovatieve constructie, het indrukwekkende zeilplan en de hoge stabiliteit. Maar het houten interieur is echt hout, de keuze uit de bekledingsstoffen is gigantisch en de afwerking naadloos. De keuze gaat nog veder in de verschillende kielen, de uitrusting van de boeg (met of zonder vaste boegspriet) en veel, veel meer.

X-Yachts: de X4.3 indelingen

Vlotte zeilreiziger

Het verbaast Verbinnen dat de werf feitelijk minder van de ‘double cabin’ versies verkocht heeft dan van de ‘triple cabin’, maar het is aan de kandidaat bemanning om in Breskens uit te maken wat een zee aan ruimte twee cabines bieden, een extra grote natte cel en een bijna klassieke navigatiehoek. Veel licht binnen gaat bij X-Yachts altijd gepaard met veel verluchting en dat is maar één van alle aspecten waarom je met dit jacht lange zeereizen wil gaan maken met je gezin.

 

X-Yachts Belgium, Belgian Boat Show Float – ligplaats Y9 – Jachthaven Breskens