Domani Yachts S30
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Domani Yachts S30: een unieke combinatie van design, performance en yachting lifestyle

Domani Yachts S30Net zoals de Gran Tourisme kwalificatie op de baan geldt, introduceert Domani Yachts de snelle, intensieve beleving op het water. Hun gloednieuwe S 30 dayboat is primeur voor de Belgian Boat Show. Voor de liefhebbers: de black version maar ook de white version.

Het lichtgewichtconcept met een hoog en uitgebouwd zeilplan smeekt om er fluks de haven mee uit te varen, de zeilen te zetten en verder ongebreideld op te gaan in het spel van wind, water, van trimmen en sturen… in goed gezelschap.

De uit België afkomstige Domani S30 is zijn tijd vooruit.
(Zeilen)

De werf maakt er een erezaak van om de boot uitsluitend met topmateriaal uit te rusten. Neem nu de mast in Seldén aluminium of carbon, over de Harken-winches en beslag tot de Permateek-dekbekleding, het Jefa-besturingssysteem en de lichte Torqeedo of Yanmar e-saildrive.

Domani Yachts S30Stuk voor stuk bekende namen die kwaliteit, service en duurzaamheid bieden.

De boot is sportief, gaat hard en hoog en is goed te bedienen – een waar trimplezier.
(Zeilen)

Het strakke, moderne profiel van deze ultieme 9 meter lange zeilboot omkapseld een ruime kuip met comfortabele banken en een zonnedek achteraan.

Het interieur Van de Domani S30 is gastvrij en prettig bekleed. De wantputtingen schuilen in open kastjes. Het kook / wasblokje aan bb verdwijnt onder een deksel. De betimmering bestaat uit met teakfineer afgewerkt kunstsof. Er is slaapruimte voor vier en iedere kooi beschikt over een eigen leeslampje. Het toiletje past onder de voorpiekkooien.

Domani Yachts S30Taylor made

De werf past iedere S30 aan de wensen van de klant aan De buitenkleuren, striping, kussens, wand-, vloer- en plafondbekleding, de uitrusting. Zo wordt het jacht niet alleen een streling voor het oog. Het zal heel wat anderen bekoren door haar uitgesproken karakter.

 

Domani S30 op de Belgian Boat Show – stand 3048 hal 3