Belgian Boat Show Beach

Gratis test & try weekend

Kom langs en test allerlei watersportmateriaal uit van oa. Goodall Design, Nacra en Hobie cat, RIBS, jetscooters of maak kennis met het grote aanbod aan kites, SUP’s, surf- & outdoormateriaal...

Vrije toegang en gratis waterfun tot 17u30!

Openingsuren: elke dag van 10u-18u30.
Waterfun via RBSC & Knokke Boat (waterband, waterski ...).

Where fashion comes alive

Op zaterdag 12 mei kan je om 14u en om 17u genieten van een exclusieve fashion show door '1995 by Vero', de boutique van Veronique De Kock in Schilde. Exclusieve merken en fashionable looks aan betaalbare prijzen.

Met BBQ zaterdagavond 12 mei- 19u00

(gelieve te reserveren: beperkt) Via: duinbergen@rbsc.be

Het is het geknipte antwoord op de vraag of al dat mooie materiaal dat je kon treffen op Belgian Boat Show Gent en dat de dynamiek in het leven op het strand en in de branding brengt, effectief kan uitgeprobeerd worden. Belgian Boat Show verbreedt haar actieterrein en brengt de waterbeleving zeemijlen dichter bij jou!

Gratis waterfun!

Geïnteresseerden melden zich aan in de zones rond de beachclub voor de diverse demonstraties en proefvaarten. Zwempak, handdoek en droge kleding meebrengen is uiteraard belangrijk, maar goede zonnecrème en een zonnebril zijn dat ook. Drysuits, isolerende pakken en reddingsvesten zijn beschikbaar. Het clubhuis beschikt over alle faciliteiten om je helemaal zeeklaar te maken, maar ook om comfortabel het zoute water en het zand weer af te spoelen.  

Uiteraard is de bar open en wordt de beachsfeer op maximum gezet.
download de flyer

Exposantenlijst

Een dertigtal topspecialisten met sportcatamarans, Rigid Inflatable Boats (rib’s), jetscooter, stand up paddle-, windsurfing en kitegear tot zelf bikes en steps stellen hun nieuwste materiaal voor. Onder begeleiding van ervaren monitoren kan iedereen alles gratis uitproberen om zo de smaak te pakken te krijgen. 
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer