Eten & drinken

FAST & FRESH- HAL5

Hier kan je genieten van een heerlijk ontbijt, panini's, hot dogs, lichte salades of verse soep. Leuk weetje: alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar!

                        

FOODTRUCKS - HAL 7

De foodtrucks verwelkomen u in het Mekka voor bezoekers met een liefde voor koffie, pancakes, kroketjes en een overheerlijke Breydelhamburger

  Image result for foodtruck icoon       wafel    pannekoek   

BEACH BAR - HAL 3

Keuze uit een assoriment Gin's. Boatnisch, Floraal of citrus, alle smaken komen aan bod! Non-alcoholisch? Bestel dan een smoothie “Good Food is Good Mood".

  champagne   Image result for cocktail icon

BRASSERIE & CHAMPAGNEBAR - HAL 8

Mag het wat meer zijn? Aan onze champagnebar kan je klinken op je nieuwste aankoop! Keuze uit champagne, een assortiment gins, de betere wijnen.
Voor-of hoofdgerecht? Want van drinken krijg je honger! Van een bordje gerookte zalm tot Gentse waterzooi of toch liever een klassieke vol au vent? Eet met een uitzicht op de nieuwste zeiljachten en motorboten in hal 8 aan de brasserie & champagnebar.

      champagne
 


Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer