Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Bavaria bouwt meer dan jouw zeilboot, ze realiseert jouw vaardroom

01/02/2018

De slanke Bavaria 41-3 cruiser is standaard aangepast aan de behoeften van de eigenaar. Daarom is het 12,35 meter lange jacht verkrijgbaar in de twee- of drie cabineversie, met een of twee natte toilet/douchecellen.


Niet te evenaren boot voor niet te evenaren vaarbeleving

Het interieur is bewust ruim, ondermeer met een hoge sta ruimte van 1,95 meter, veel licht- en verluchtingsluiken, een vlotte doorloop en een elegante maar onderhoudsvriendelijke betimmering. De panorama vensters verbeteren het uitzicht naar buiten en laten veel daglicht binnen.  Zo maken acht lichtpoorten onder de kasten in beide boorden een prettig uitzicht als je aan tafel of in de navigatiehoek zit. Verluchten gaat prima door de zeven dekluiken en de openklappende zijluiken.  

Vlot zeilen van a naar b terug

Ook de dekindeling is gericht op de functionaliteit bij het varen en op het comfort van de bemanning. Dubbele stuurwielen, in de kuiptafel geïntegreerde navigatie-instrumenten, een open kuip met de grootschootbediening op het kajuit dak, rolzeilen en een uitgebouwd ankerstel. Omdat het bordleven aangenaam moet zijn wacht er een extra groot uitklapbaar zwemplatform, een kuip met ligruimte, een XXL kuiptafel, de uitgekiende plaatsing van de lieren en nog veel meer details.  

Er is ook een sportievere dekuitrusting en -indeling verkrijgbaar voor wie van een grotere zeiluitdaging houdt. 


De beste uitrusting op de beste plaats

De Bavaria 41-3 is standaard uitgerust met talloze opties: een douche in de natte cel, midscheepse verhaalklampen, teakhouten ingang, teak op de kuipbanken en het zwemplatform, luxe bekleding in het interieur en een accu pakket met 40Ah acculader en 3x 92Ah service accu's.

In de Bavaria 41 is standaard een Volvo Penta D1-40 Saildrive 40 pk ingebouwd.

De Bavaria 41 wordt verdeeld door Jansma Jacht en staat op standnr. 8130 Sailing Island

Image result for website pictogramwww.jansmajacht.nl
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer