Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Bobat brengt de beroemde Zodiac opblaasboten en RIBS terug naar de Belgian Boat Show

08/02/2018

Van alle Zodiac opblaasboten brengt het nieuwe Bobat-bedrijf uit Aalst de Zodiac pro 5.5 naar Gent. Voor de gelegenheid is die uitgerust met een alweer nieuwe motor: de Suzuki DF100B. Dit is de lichtste 100 pk-motor op de markt met zijn 157 kg. en 22kg lichter dan zijn voorganger.

Zodiac Zone @ Belgian Boat Show

Dit betekent ook dat Bobat voor het eerst een Zodiac Zone in Hal 7 inricht met de N-ZO 600, de Futura classic en 2 Zodiac bijboten met zowel harde als opblaasbare kiel.

Zodiac is en blijft een icoon in de wereld van opblaasboten en is zeer bekend voor de solide constructie, de variatie in gebruiksmogelijkheden en de zeewaardige eigenschappen. Sinds kort is daar ook een trendy look bijgekomen en een grote variatie aan inrichtings- en uitrustingsopties.

Sun Way trailers: niet bang van kopje

onder Deze nieuwe Zodiac zal tentoongesteld worden op een kwalitatieve Sun-Way trailer. Deze trailers zijn optimaal bestand tegen de natte omgeving: hij heeft een waterdicht oliebad in plaats van vetsmering en de gebruikelijke lichtbalk heeft plaats gemaakt voor een waterdichte ledverlichting. De trailer is uitgerust met rvs-beslag. BoBat –

Belgian Boat Show stand 7439 in Hal 7 Meer info: http://bobat.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer