Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Buster boats verovert de Europese bootwereld met nieuwe Magnum modellen

05/12/2017

De nieuwe 7,2 meter lange Buster Magnum kan 8 opvarenden aan boord nemen. De Yamaha F225 buitenboordmotor is ideaal voor deze aluminium nieuwkomer. De Super Magnum is nog 50 centimeter langer, maar is geschikt voor de Yamaha F350 V8. Deze combinatie haalt 57 knopen. Daarmee maakt Buster de kloof tussen de Magnumreeks die al dertig jaar bestaat- en hun topmodel - de Phantom van tien meter- dicht.

Buster: slimme navigatie

Buster boats zijn zeer herkenbaar aan de strakke vormgeving, de moderne ‘look and feel’ (striping, kleurcombinaties, comfort) en zeewaardigheid. Ook op deze boten worden uitgerust met een Buster Q Smart Display – een all round toestel tiptoetsbediening dat navigatie, cartografie, meteo en motorfuncties combineert. Zowat alle tests loven de solide constructie met zeewaterbestendig aluminium en de aandacht voor het comfort van de bemanning. De betere vaarcapaciteiten kan je ook zien als een onmiskenbaar veiligheidsaspect.

Magnum 2018 – de betrouwbare traditie overtroffen

Buster boats werkt sinds kort nauw samen met Yamaha Marine. De Finse bootbouwer is al vele jaren actief in het land waar men liever de boot pakt dan de auto om boodschappen te gaan doen. Door de samenwerking met de trendsetter in de buitenboordmotorenwereld breidt Buster haar actieterrein tot ver buiten Scandinavië uit.
Van de voorgaande Buster Magnums werden ca 5000 exemplaren gebouwd. Ze vonden vooral aftrek in Scandinavische gebieden met ruwer, open water. Deze nieuwe versies zijn groter en robuuster, maar door een compleet herziene vormgeving ook economischer, zonder aan de zeewaardigheid in te boeten. De Buster Magnum is daarom ook tevreden met een 175 pk-buitenboordmotor.

Perfecte match: boot en motor

De nieuwe Buster Super Magnum kan 10 opvarenden ontvangen. Hoewel deze duidelijk als  ‘performance’ boot bedoeld die perfect matcht met het topmodel van Yamaha outboards, kan je er heel wat fun mee beleven met een lichtere 250 pk motor.

Buster Boats wordt verdeeld door D’Ieteren Sport

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer