Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Europees distributeur Falcon-catamarans haalt productie naar België en Nederland

09/11/2017

De Falcon F16 zal voortaan ook in Europa worden gebouwd, meer bepaald in Breskens.

De aanpak van de bouwers die tot een van de meest populaire F16 catamarans is gekomen; is altijd al anders geweest. Maat van Falcon Marine investeerde in nieuwe technologie, zodat de productie minimaal handwerk vereiste maar de uitvoering maximaal de snelle trend kon volgen. Dat leidde tot een van de meest populaire F16s in de wereld.


Optelsom van kwaliteiten

Voortaan wordt deze ook in Europa gebouwd. Met de nieuwe productie-unit worden ook de standaarden van de F16 Falcon opgevijzeld. Meeusen Composites in Breskens zal instaan voor nieuwe standaard koolstof beams zodat de boten stijver worden. Ook de rompen, roeren en zwaarden worden in Breskens gemaakt.

Deze aanpak maakt het mogelijk om de productie van heel dichtbij te volgen bij een bedrijf dat onze taal spreekt en aardig wat referenties heeft op vlak van topkwaliteit composiet voor o.m. de Volvo Ocean Race en de America’s Cup. De passie en deskundigheid van Steven Meeusen is ongezien.

Falcon F16 features

  • Inwisselbaar met de in de USA gebouwde boten
  • Onafgebroken drive om het competitieniveau en de EK en WK titel te behouden
  • Nederlands / Belgische leveranciers
  • Kleinere ecologische voetafdruk door korte leveringsafstanden

Wanneer je voor Falcon kiest weet je dat je een heel complete boot krijgt, designed voor snelheid en comfort en gebouwd met passie.

Kijk hoe de Falcon gebouwd wordt met vacuüm infusietechniek

 

Meer:  www.theboatshop.be of www.falconmarinellc.com voor wereldwijde distributie.

Theboatshop.be stelt haar Falcon catamarans tentoon op de Belgian Boat Show 2018

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer