Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Schaalvergroting pimpt vaarplezier: de Jeanneau Merry Fisher en Cap Camarat

17/01/2018

Marina Yachting center komt met de twee nieuwste motorboottypes van de gerenommeerde werf Jeanneau naar de Belgian Boat Show 18. 

Beide boten gebruiken de snelle vooruitgang van ontwikkeling in design en de technologie van de buitenboordmotoren.

Rompen worden niet alleen steeds efficiënter en steviger gebouwd, hun vormgeving zorgt ervoor dat de zeegang verbetert en de weerstand daalt. Gevolg: minder verbruik en een prettiger vaargedrag.

De buitenboormotoren technologie heeft ook een enorme spring gemaakt op vlak van efficiëntie met lichtere, zuiniger maar ook compactere motoren. Dat laat toe om zwaardere vermogens te produceren aan een competitief tarief.

De Merry Fisher 1095

Jeanneau profiteert van de nieuwe generatie krachtige buitenboordmotoren om het grootste volwaardige familiejacht te lanceren met een uitzonderlijk leef volume, uitstekende zee-eigenschappen en drie hutten voor zes opvarenden. De derde hut kan als extra grote bergruimte worden ingericht, ideaal voor liefhebbers van lange vakantiereizen.

Als een echte Merry Fisher is dit schip berekend op een comfortabel maar veilig gevoel met hoge relingen, een diepe kuip, een van binnen naar buiten doorlopend hoofddek en een functionele, veel meer dan een modieuze indeling.

De motorisering gaat tot 2 x 3 300 pk buitenboordmotoren. 


De Cap Camarat 9.0 WA

Dit gloednieuwe model past perfect tussen de Cap Camarat 8.5 WA en de 10.5 WA. Het is een boot voor liefhebbers van het buitenleven die de wind en de zon in de haren de aanloop vinden van een chillmoment aan boord in de haven.

De kuip bevat naast een kombuis ook moduleerbare zithoeken en natuurlijk een knap ingerichte stuurpost. Afgekeken van de Amerikaanse bootstijl is er mogelijkheid om er een hard top boven te monteren. Onderdek wacht een naar verhouding ruime cabine met slaap en eetgelegenheid, een natte cel en een midscheeps, dwars geplaats dubbelbed.

Deze Cap Camarat 9.0 WA geeft van jetje met 2 x 250 pk-buitenboormotoren, maar de top is natuurlijk 2 x 300 pk.


Marina Yachting Center stelt ook de Jeanneau De Merry Fisher 795 en de Cap Camarat 5.5 BR op de Belgian Boat Show op, stand nr. 8405

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer