Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

NAUTIQUE Benelux pakt groots uit op de Belgian Boat Show 2018.

07/02/2018

Als je een boot zoekt die ver boven alle verwachtingen scoort, dan hoef je niet verder te zoeken dan bij NAUTIQUE en NAUTIQUE Benelux.

Het prestigieuze Amerikaanse merk voor waterski ,wakeboard en wakesurfboten presenteert 4 toppers op de Belgian Boat Show

De Ski Nautique 200

De legende onder de skiboten en eert de traditie met vele wereldrecords en personal best records.

De Super Air Nautique GS20 en GS22 - de crossovers

NAUTIQUE heeft de definitie van een multi-sportboot scherper gesteld. Het is zondermeer de meest veelzijdige sportboot op de markt. Zoek niet verder wanneer je een slalomskiër 's ochtens door  de slalompiste wil trekken, een potje wil wakeboarden na de lunch en je wilt uitleven in de namiddag op de wakesurf. DeGS20 is de alleskunner met veel comfort en familiegevoel en fun. Tevens is de boot de ruimste is in zijn klasse en dat voor een 20 footer.

De Nautique GS22

Ontworpen om het allemaal te doen en het goed doen met dezelfde eigenschappen als de GS20  met nog meer opslagplaats en meer ruimte voor vrienden en familie. Deze boot is gemaakt om elke watersport liefhebber te behagen. De GS series hebben de unieke romp karakteristieken, afgeleid van de ski 200 en de G-serie modellen en dan kom je hier bij een top allrounder waterski, wakeboard en wakesurfboot uit van hoog niveau.

De Super Air Nautique G23

De boot die met haar ongeëvenaarde knowhow een revolutie teweegbracht in de
wakewereld, 4x wakesurfboat of the year en 5x wakeboardboat of the year zegt genoeg. 

Innovatie, stijl en kwaliteit bepalen de G23 die de leider en een toonbeeld is van pure Luxe op het water.


Bezoek Nautique Benelux in Hal 8,  stand 8319 tijdens Belgian Boat Show en maak kans om de hoofdprijs een Wakesurfboard te winnen en andere prijzen zoals een G23 RC boat of een slalomles van Jodi Fisher 3x Worldcupwinner, tijdens de JF en  Nautique Benelux coaching tour. 

Doe mee! en maak kans op een prijs.

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer