Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Nuquest-lancering op de Belgian Boat Show, niets dan pleziervaartvoordelen.

07/02/2018

Evenementenbureau Nuquest heeft zopas een grootschalig samenwerkingsakkoord gesloten. Naast het evenementenbureau zelf, maken een verhuurder van powerboats, een gloednieuw vaaropleidingscentrum en verschillende verhuurders van luxueuze zeiljachten er deel van uit. “Deze nieuwe samenwerking wil de sector van de pleziervaart professionaliseren”, klinkt het bij Rudy Kelchtermans, bezieler van het project.


Ben je als bedrijf op zoek naar een aantrekkelijke en originele activiteit voor je medewerkers, of voor je klanten? Dan kan je voortaan terecht bij Nuquest voor de complete uitwerking ervan. Particulieren zijn ook welkom. Oprichter Rudy Kelchtermans, zelf eigenaar van een modern 60 voet Blue Ocean yacht dat beschikt over de nieuwste apparatuur, legt uit waarin de kracht van Nuquest schuilt. “Dit samenwerkingsverband biedt tal van voordelen, zowel voor de klant, als voor de partners. De klant kan met één belletje zowel een eenvoudige activiteit, als een tot in de puntjes verzorgd totaalevenement organiseren. Bovendien kan hij of zij kiezen uit verschillende uitvalsbasissen: van Duinkerke, over Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge en Duinbergen, tot in Cadzand, Breskens, Vlissingen, de Oosterschelde en Antwerpen. En onze partners, die genieten van een ruimer netwerk.”

Van A tot Z

Elke partner vertegenwoordigt een andere tak van de vaarsector. Christophe Lenaerts, bedrijfsleider van Knokke Boat en Knokke Boat Academy en bestuurslid van Nuquest, legt uit: “voor alles wat je kan beleven op zee, kan je bij ons terecht. Er zijn verschillende eigenaars van zeiljachten aangesloten, mijn bedrijf Knokke Boat verhuurt dan weer grote powerboats, maar ook kleinere bootjes die je zonder vaarbewijs zelf over de golven kunt jagen. Daarnaast is er de gloednieuw opgerichte Knokke Boat Academy. Ten slotte is ook het evenementenbureau Nuquest aangesloten, een solide verhaal met een aanbod van A tot Z.”

Nieuwe Vaarschool

“Bij elke partner ligt de nadruk op kwaliteit. Zo ook bij de vaarschool”, gaat Christophe verder. Die vaarschool is nieuw sinds dit jaar en biedt praktijkopleiding aan op zeilyachts, maar ook op motorboten. “Bij ons staan de studenten zo goed als permanent zélf aan het roer. Dankzij onze vloot van 12 compacte wavekarts - zo heten die wendbare, vinnige boten - kunnen we die belofte waarmaken. Dit maakt ons uniek in de sector."


Gratis Belgian Boat Show Tickets

Je vindt Nuquest ook op de Belgian Boat Show, op de stand van Knokke Boat. Maak je graag kans op 10 x 2 gratis duotickets voor dit event? Stuur dan een mailtje naar info@knokkeboat.be en wie weet gaan de gratis tickets jouw richting uit!

Voor meer info over teambuildings, activiteiten voor klanten, vriendengroepen, of particulieren, kan je terecht op www.nuquestevents.com

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer