Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

De Pointer 22 komt naar Gent!

12/01/2018

De POINTER 22 is speciaal ontworpen als moderne allround zeilboot met meer mogelijkheden. Bij het ontwerp is extra aandacht besteed aan de eisen van de moderne zeiler: dit komt samen in de POINTER 22. Een stijlvol ontwerp met aandacht voor de juiste zeileigenschappen, bedieningsgemak en comfort.

 

MULTI PURPOSE - VEELZIJDIG IN GEBRUIK EN TRAILBAAR

Door de ophaalbare kiel is de Pointer22 uitstekend trailerbaar en de mast is eenvoudig te strijken.

THE GOOD LIFE - ULTIEM PLEZIER VOOR DE HELE FAMILIE

Deze elegante en ruime zeilboot is gemaakt voor de sportieve en recreatieve zeiler. De kuip biedt comfort en veel ruimte. Opvallend zijn de twee banken langszij inclusief rolkussens en de dubbele roeren met een brede kajuit ingang. De kajuit kan worden voorzien van koelkast en toilet en geeft ruimte aan 2 tot 4 slaapplaatsen.

REAL FEEL - GOEDE ZEILEIGENSCHAPPEN EN MODERN ZEILPLAN

Door het moderne onderwaterschip met ophaalbare kiel en dubbele roeren is het schip zowel geschikt voor binnenwater als voor kustwateren. Het zeilplan van de POINTER 22  is volledig door de stuurman te bedienen.

De kleine broer van de Pointer 25 is aanwezig op het zeileiland van de Belgian Boat Show.

Waterfront Yachts, de dealer van deze bijzondere zeilboot voor Zuid-Nederland en België, is trots om serieus geïnteresseerden watersporters kennis te laten maken met deze moderne zeilboot. Maak een afspraak voor een proefvaart vanaf april 2018.

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer