Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Style. Speed. Relax. De Saffier Se 37 Lounge

06/12/2017

De Saffier Se 37 Lounge is ontworpen als een weekendzeiler met een comfortabel interieur om te kunnen overnachten. Vanaf januari 2018 kunt u hem ook van dichtbij bekijken: stap aan boord, hijs de zeilen en ga het water op! Saffier belooft een combinatie van geweldige zeilpotentie en een uiterst luxueus zeilgevoel voor de bemanning.

Zeewaardigheid en handelbaarheid

De boot voert een krachtig tuig met een vaste boegspriet en geniet van een vloeiend onderwaterschip met een moderne kiel. De beproefde vacuüm bouwtechniek heeft van deze luxe dagzeiler een licht en supersnel jacht gemaakt, dat extreem comfortabel zeilt. De Saffier Se 37 Lounge is bedoeld voor vaarplezier, in een handomdraai wordt het een sportieve racer.

Stuurman heeft de hele boot onder controle

Met de twee centraal geplaatste stuurwielen en lieren kan de stuurman in z’n eentje het schip zeilen en bedienen. Alle lijnen, schoten en vallen worden rechtstreek naar de stuurmanspositie geleid. Die is midscheeps, waardoor de stuurman een uitstekend 360 graden uitzicht op de zeilen, het schip en op de directe omgeving heeft.

Moduleerbare uitvoering en inrichting

Met het optionele windscherm met afrolbare top kan de stuurman, ook met slecht weer, volledig beschut zijn schip optimaal zeilen en trimmen. De positie van de stuurwielen laat veel ruimte in de ergonomisch gevormde kuip vrij. Bemanning en gasten tot tien personen kunnen ongehinderd genieten van de tocht of het gezellige havenmoment.  Daarvoor komt de kuiptafel uit de vloer omhoog. De geïntegreerde koelkast en de barbecue maken het boordleven nog aangenamer.

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer