Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Sea Ray tilt de boot op tot een sterke ervaring

29/01/2018

Sea Ray Sundancer 320

Helemaal van de werkdruk weg: daar is deze Sea Ray Sundancer 320 het beste geschikt. Lekker varen en een nachtje of een weekend overnachten, hoe ver kan je van de ratrace verwijderd blijven?

Deze Sundancer 320 beschikt over een prachtig ontworpen cabine met slaapaccommodaties voor 4. In de achterste ruimte worden de tweelingbedden tegen elkaar geschoven tot een gecombineerd om een queensize formaat.  Of niet, het is jullie keuze.

Alles voor een lekker verblijf

De voorste V-banken aan een stijlvolle houten tafel vul je de ruimte met een kussen om een comfortabel full-sized bed te vormen. Een luxe toilet, een mini-kombuis, optionele flatscreen tv en royale berging maken deze uitnodigende ruimte compleet. Deze 320 Sundancer wordt uitgerust met een Twin MerCruiser® 4.5L MPI ECT motor en Bravo® III Sterndrives w/DTS (T-250 hp - 186 kW) aandrijving.


Sea Ray 230 Sunsport (cabin) en 230 SPX bowrider

Twee keer dezelfde performance romp, maar twee totaal verschillende uitvoeringen.

Sunsport 230- de hang around weekender

Met een pasvorm en niveau van afwerking die de concurrentie ver overtreft, heeft de Sun Sport 230 een elegant Sea Ray profiel. De zachte, leder-textuur Marine-grade Vinyl bekleding is tegen UV-beschermd voor een blijvende schoonheid en duurzaamheid.

Onderdeks, verwelkomt een goed ingerichte cabine haar gasten met een comfortabele eethoek/V-ligplaats. Een ideale plek uit de zon, een rustplaats voor de kinderen of voor een verkwikkend dutje. De cockpit biet een grote variatie aan zit, lig en hang around mogelijkheden.

Deze Sunsport 230 wordt uitgerust met een MerCruiser® 4.5L MPI ECT* Alpha® I Sterndrive (250 hp - 186 kW) aandrijving.


SPX 230- waar je naar komt kijken

Deze versie heeft het avontuurlijke van haar cabine-evenknie behouden, maar voegt daar extra veel open lucht sensatie bij. De boot is moeiteloos te behandelen, biedt nog meer zit en ligplaats -ook voor zonneaanbidders- in een compacte ruimte. Het gaat over een sportief concept zonder budgettaire inspanningen.

Optioneel kan hij ingericht worden voor sportvissen, sportief varen of de beste tijd met vrienden.

Deze SPX 230 wordt uitgerust met een MerCruiser® 4.5L MPI ECT Alpha® I Sterndrive (250 hp - 186 kW) aandrijving

De Sea Ray 190 SPX en 21SPX  en de Sundancer 265 kan je hier ook komen bekijken.
Alle modellen zijn verkrijgbaar met diverse motoren en vermogens.


Sea Ray is op de Belgian Boat Show vertegenwoordigd door Belgian Boat Service – stand nr 8505 hal 8.

Meer info op www.belgianboatservice.com

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer