Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Sportievak zet iedereen in beweging

05/01/2018

Bij Sportievak hebben ze één doel voor ogen: alles en iedereen in beweging krijgen! Of je nu een sportdag met je school, een dagkampje met je vriendjes, een uitstap met je sportclub, een sportkamp of een watersportieve vakantie in binnen- of buitenland zoekt: je vindt het bij Sportievak.

Welke watersport past je ?

Watersporten zoals waterski, wakeboard, windsurfen of golfsurfen: waterratten kunnen terecht in Wevelgem, Wenduine en Oudenaarde.

En uiteraard in hun eigen vakantiecentrum aan het wondermooie Comomeer in Italië waar Sportievak een hele zomer lang watersport- en zonvakanties organiseren. Een enthousiast team verzorgt er je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Deze plek is een stukje hemel op aarde!

Gigantisch sport en spelaanbod

Kinderen vanaf 3 jaar al kunnen mee met het sportkamp. In het aanbod zitten tientallen sporten en je vindt Sportievak overal in Vlaanderen. Van paardrijden over bal- en racketsporten tot wielrennen of adventure, er is voor elk wat wils.

Betrouwbare organisatie

Sportievak heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van sportkampen en vakanties. Op elke locatie staat een team van gediplomeerde sportlesgevers en animatoren voor je klaar. Ze leren je de kneepjes van je favoriete sport en zorgen voor leuke nevenactiviteiten.

Je krijgt dagelijks minimum 4 uren sport onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers (bachelors of masters LO, kleuterleid(st)ers , initiators en trainers). Sfeer en plezier zijn de troeven van de animatoren die jou een hele week entertainen en je de mooiste vakantieherinneringen bezorgen.

Sportievak is een door Sport Vlaanderen erkende sportfederatie.

Kom kennismaken met Sportievak, wellicht ga je met een prijs naar huis

Kom op de Belgian Boat Show zeker eens langs op de stand van Sportievak voor wat sportieve pret met het hele gezin! Beklim onze Monkey Tree en pluk als een volleerde aap alle bananen uit onze boom of bewijs dat je als een echte Robin Hood alle pijlen recht in de roos mikt op onze boogschietstand.

Op onze Rock ’n Balance kunnen klein en groot de uitdaging aangaan om zolang mogelijk overeind te blijven, ook al probeert je tegenstander je omver te knuppelen. Fun en sport voor iedereen!

Tijdens de Belgian Boat Show kan je op de Sportievak-stand dagelijks leuke gadgets winnen. 1 gelukkige kan met zijn vriend of vriendin - helemaal gratis mee op sportkamp naar het Comomeer in Italië!

Sportievak: stand nr Stand 7225 – Hal 7Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer