Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Vlaamse Vaarschool, altijd een leerrijke belevenis!

07/02/2018

Ze houden koers met een rijk aanbod aan cursussen theorie en praktijk zeezeilen en motorbootvaart.

De Vlaamse Vaarschool biedt meer dan 40 jaar ervaring en streeft naar kwalitatieve cursussen praktijk en theorie aan democratische prijzen. Met verschillende leslocaties verspreidt over Vlaanderen krijgt elke cursist de best mogelijke begeleiding. Wie het Algemeen Stuurbrevet en/of Yachtman wenst te halen, kan geen betere voorbereiding vinden. Enkel de verspreide examenvragen studeren is niet voldoende voor een grondige kennis!

2018: Brand aan boord! Hoe reageer jij?

Op 10 maart is er de nieuwe unieke workshop brandpreventie en –bestrijding aan boord. Een gepassioneerde zeiler die beroepsmatig brandweerman is, duidt op de meest voorkomend oorzaken en leert je hoe je effectief blust aan boord. De ideale gelegenheid om je eerste brand in de kiem te smoren. Heb je een vuurtje?
Intense en leuke zeezeilcursussen en motorboot voor elk niveau!

Een tsunami van cursussen: initiatie, Kustvaart, Yachtschipper (9 daagse tocht), havenmanoeuvres, sportkieljacht, trim, spinnaker, motorboot, oefentochten, flottielje … Met maximum 3 medecursisten aan boord ontvang je de beste zeil- en vaartechnieken èn zet je de koers op kaart uit als een moderne Columbus. Een ervaren mix van plezier en verwerven van vaardigheden om nooit te vergeten!

Women Only

Een boot vol toffe dames. Een actieve cursus voor vrouwen die hun zeilpartner willen verrassen met extra kennis en vaardigheden. Voor starters en gevorderden die geen testosteron aan boord wensen.


2018 Nieuw initiatief: Breeze Race Team Vlaamse Vaarschool

Voor wie gepassioneerd is van zeezeilen. Het doel is om bekwame zeilers de eerste stappen in het wedstrijdzeilen bij te brengen.

2018: Uitbreiding van de vloot met een nieuwe lesboot.

Wie helpt ons met een nieuwe naam?


De Vlaamse Vaarschool houdt koers met een voortdurende ontwikkeling van zijn aanbod die we graag voorstellen tijdens deze speciale editie van de Belgian Boat Show op onze stand 5441!

Vlaamse Zee Zeilschool

Image result for pictogram instagramVlaamse Vaarschool
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer