Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Hanse Yachts start het nieuwe jaar sterk met 4 nieuwe modellen

10/01/2018

Hanse Yachts bracht vorig jaar 3 nieuwe modellen uit. Op Belgian Boat Show ontdekt u het vierde model in primeur!


Hanse 388

Een nieuwkomer die meer zonlicht benedendeks doorlaat dan elk ander vergelijkbaar zeiljacht. De vele patrijspoorten in de romp, luiken op het dek en zelfs naast de neergang zorgen ervoor dat de kajuit wordt overspoeld met natuurlijk zonlicht, gedurende de gehele dag.

Hanse 418

Hanse 418 yacht belichaamt een onmiskenbaar sterke persoonlijkheid – wat er voor zorgt dat elke dag op het water een waar hoogtepunt voor je is! De 418 is snel, veilig en comfortabel en zeilt fantastisch.

Hanse 548

Dit topmodel biedt een bijzonder luxe interieur wat zorgt voor een unieke zeilbeleving – met het echte Hanse gevoel. De 548 is het perfecte jacht voor een heerlijk relax reis naar s ’werelds mooiste baaien en kustplaatsen. Geniet van de hoeveelheid ruimte en vrijheid op de Hanse 548 dankzij de meer dan 16 meter lengte en 5 meter breedte.

De Hanse 548 is genomineerd voor de prestigieuze "European Yacht of the Year" award die in BOOT Düsseldorf door een selecte jury van watersportjournalisten en experts uitgereikt wordt.

Elke Hanse is single-handed te zeilen. Alle vallen en schoten zijn naar achteren geleid. 


Primeur

In januari komt het nieuwste model uit! Hanse 348, het nieuwste model, ligt in de lijn als de drie grotere modellen. Nieuwe houtsoorten, meer en grotere ramen en nog ruimer dan de anderen met een aangepaste romp waardoor hij nog stabieler is.

Bezichtig hem op Belgian Boat Show in primeur op stand 8327 van West Yachting.

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer