Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Pleased to Seat You geeft het interieur van uw boot een heel frisse personal twist

30/01/2018

Pleased To Seat You, een dynamisch jong stoffeerdersbedrijf, neemt voor de eerste keer deel aan Belgian Boat Show

Maaike Van Den Bergh: oog voor detail, gevoel voor stijl

“Ik zie in de botensector een grote uitdaging. De tweedehandsmarkt van boten is enorm en vele boten die aangekocht werden, kunnen wel een trendy make-over gebruiken. Door mijn expertise in zetelstoffering en mijn ervaring in het inrichten van outdoor lounges, kan ik klanten deskundig advies verlenen m.b.t. de keuze van de mousse, de keuze van de stof en de afwerkingsmogelijkheden.” 

Classic en Trendy - een klasse bootinterieur

Daarnaast ben ik zelf ontzettend gepassioneerd door interieur en kleur en houd ik van interieurs met een personal twist, zonder afbreuk te doen aan de stijl van de te bekleden ruimte.  Ik hou ervan klassieke basics met trendy motieven te combineren en blijkbaar wordt dit ook geapprecieerd door booteigenaars.

De stap naar de marine-sector was snel gezet, na een moderne make-over van een klassiek motorjacht op het Eilandje in Antwerpen.  In de jachthaven is het altijd een beetje vakantie en iedere boot is anders, waardoor elk project een uitdaging is.”

Steeds meer waardering voor leuke en gezellige stoffen

Uit diverse steekproeven werd het voor Maaike heel duidelijk: bootmensen staan open voor “een finishing touch upgrade”. 

Van den Bergh:“Met 10 bevestigde projecten ben ik als nieuwe onderneming in de sector het voorjaar van 2018 alvast goed gestart.  Deze dynamiek gaf me veel energie en vooral “goesting” om een stapje verder te gaan. Vandaar nu ook mijn deelname aan Belgian Boat Show. Ik heb er alvast heel veel zin in, en verwelkom iedereen graag op mijn stand om mijn passie voor mooie stoffen en innovatieve oplossingen te delen!”.

Is uw boot aan make-over toe?

Of heeft u een buitenterras dat u graag wil inrichten of een oud stoeltje dat in een nieuw kleedje mag gestoken worden?  Dan is een bezoekje aan de stand van Pleased to Seat You zeker de moeite waard.

Maaike houdt vast aan een persoonlijke aanpak en stelt kwaliteit en perfectie voorop.

Pleased To Seat You in hal 3 stand 3075.  De Lady of the House trakteert u graag op een glaasje bubbels!

Image result for website pictogramww.ptsy.eu

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer