Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Start2Boat: ontdek, beleef, geniet en leer!

01/02/2018

De organisatie Start2Boat groeit als kool. Er zijn nieuwe leslocaties en extra nieuwe lesboten toegevoegd aan het gamma. Elke cursist kan ondertussen gratis online trainen met een aanbod van meer dan 1000 vragen. De cursus yachtman gaat van start op diverse locaties. Er zijn ook nog diverse zeilformules bijgekomen.

Start2Boat, meer dan alleen maar een vaarschool: een beleving

Voortdurend ontwikkelt Start2Boat nieuwe initiatieven voor zowel de beginnende als de ervaren watersporter, gewoon omdat het waterdichte passie is! 

2018 wordt een jaar van de unieke ervaringstochten.
Beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen op het water? Start2Boat is je ideale partner! Ze hebben een paar mooie dagtochten en weekends op stapel staan: Willebroek - Breskens, Brugge - Gent, Ophoven-Roermond, Nieuwpoort - Zeebrugge, de overtocht naar England, ...

Trajectvaren met de diverse boottypes en na de lunch aan het water een andere boot uitproberen: een volledig dagprogramma. Dé ideale opstap na de basisopleiding, waarbij de volledige crew zelf de route uittekent en het traject vaart én ervaart, rekening houden met alle natuurelementen en de reglementen op het water.


Start2Boat meets Start2Sail

Om het motorvaren en het zeilen korter bij mekaar te brengen, beschikt de organisatie nu ook over een tweetal zeilboten. De eerste uitdaging is een ervaringstocht naar Ramsgate.

Uniek worden ook de initiatiedagen
Liever op zeil, of met de motor? Weet je het niet, of hou je van beiden, dan ben je bij Start2Boat aan het juiste adres. Uniek in België en aan de uitermate scherpe prijs kan je een dag zowel een eerste zeilervaring opdoen, als met een motorboot cruisen. Een mix van fun en beleving en tegelijk ontdekken waar je passie ligt!

Boats4business. Ook voor bedrijven tillen ze het aanbod naar een hoger niveau met een "outside the box" initiatief.


Zaken doen op het water

Reserveer je business seats op één van de boten en combineer de unieke ambiance op het water met een informele werklunch? Laat de rust van het water een inspiratiebron zijn voor nieuwe ideeën.

Elke ondernemer kan in zijn pakket een waaier aan evenementen opnemen: van eenvoudige vaarinitiatie tot teambuilding, van zeehondjes spotten tot kust tot kust funraces. En uiteraard zitten er een paar toppers tussen: de trip naar de klipper "Stad Amsterdam" - aankomst van de Volvo Ocean race - op de eerste rij van het BK-Offshore volgen en het internationaal vuurwerk van Knokke vanop het water ...


Dat en nog veel meer stellen we in primeur voor op de 30ste editie van de Belgian Boat Show in Gent.

Start2Boat op de belgian Boat Show, stand 5331

Image result for website pictogramStart2Boat
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer