Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Delta watersport verzet bakens met jet aangedreven Williams RIB's

01/10/2018

Turbo Jet plus RIB plus comfort plus maneuvreerbaarheid 

De Williams sport-jetboats blinken uit als bijboten voor grotere jachten, als waterski en wakeboardboten of als no-nonsense dayboats.

De–made in the UK- Williams onderscheidt zich door de inbouw van de BRP Rotax jet aandrijfsystemen. Daardoor is deze boot schoon, stil en veilig, want er zitten geen bewegende delen onderwater.  

 

Delta Watersport op Belgian Boat Show Float:

 

Williams Sportjet 460

Met de Rotax 4-TEC 150 aandrijving haalt deze trailerbare boot 77km/u op het water.
Er is plaats voor zes aan boord.

Williams Minijet 280

Het meest exemplarische model van de tender serie. Hij is licht en compact en past dus in de garages van niet eens zo grote jachten. Zelfs deze 2,80 meter lange Williams is even manoeuvreerbaar als de grotere versies en biedt enorme stabiliteit.  


Delta Watersport Williams jet RIBs

 

Novurania 360 Deluxe Rib met 40 pk Honda buitenboordmotor

Dit is de luxe versie van de in de US gebouwde RIBS met een center console. Het is een stand alone boot met sportieve aspiraties.
De boot is klaar om volledig naar de wensen van de eigenaar te worden uitgerust, ondermeer met elektronische navigatie- en communicatieapparatuur.

Delta watersport op Belgian Boat Show Float, stand K12 

 

Delta Watersport Novurania RIBs

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer