Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Het 'tour' effect: hoe Hallberg Rassy je meer van het leven kan laten genieten

29/05/2018

Een familiale ‘tour’ waar gezelligheid voorop staat, daarvoor moet je bij Nova Yachting zijn

Hallberg Rassy Tour 2018

Opnieuw koos dit Zeeuwse top pleziervaartbedrijf ervoor om de nadruk te leggen op het leuke moment waar Hallberg Rassy eigenaren elkaar vlot kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Uiteraard voor, na en tijdens een ontspannen tocht over de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West-Europa.

Hallberg Rassy Tour 2018 by Nova Yachting

Op vrijdagavond 8 juni 2018 is er de mogelijkheid om u fysiek en geestelijk voor te bereiden tijdens de Pré Party Hallberg-Rassy Tour, georganiseerd door de vereniging voor eigenaren van Hallberg-Rassy zeiljachten. 

Zaterdag starten alle bemanningen en bevrouwingen omstreeks 09u.00 met het palaver, een kopje koffie of thee en een Zeeuwse versnapering.

Rond 10u.00 gaat iedereen het water op. 

Hallberg Rassy Tour 2018 by Nova Yachting  

Zoals het ook de voorgaande keren ging, wordt de mooie zeildag gezellig en sfeervol afgesloten.

Inschrijven voor de Hallberg-Rassy Tour 2018 kan via een e-mail naar marjon@nova-yachting.nl. Meer informatie zal u dan voor aanvang worden toegezonden. 
  
Nova Yachting en de Hallberg Rassy eigenaren verheugen zich op uw deelname en het onvergetelijke schouwspel van een prachtige vloot Hallberg-Rassy’s.

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer