Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Zeilen in Thailand en Indonesië - Mascott zeilreis primeurs

22/09/2018

Vaar van de ene oriëntaalse betovering naar de andere 

Een nieuw vaarprogramma, een ander klimaat

Als je een heel nieuw vaargebied wil verkennen, denk dan eens aan Azië. Je  kunt volledig vertrouwen op Mascott zeilreizen die haar eerste programma’s daar zelf uittestte. Thailand is een mythisch en oeverloos charmant land. De gastvrijheid van de bevolking is hartverwarmend. Van alle rijke Aziatische keukens is de Thaise zonder discussie de meest verfijnde.

Mascott zeilreizen Aziƫ

Ongezien comfort op een kajuitcatamaran

Mascott zeilreizen organiseert Thaise flottieljetochten en de mogelijkheid om een luxe -met airco uitgeruste- Lagoon 400 kajuitcatamaran te boeken, in haar geheel of per kajuit. Met een ervaren schipper ontdek je de prachtige eilanden Koh Chang, Koh Mak en Koh Kood in de golf van Thailand. Je struint door de Cambodiaanse vissersdorpjes of gaat snorkelen in het magnifieke beschermde natuurpark van Koh Rang.

Mascott zeilreizen neemt je ook nog mee naar de Indonesische Anambas archipel met de Waterman, een piekfijne Beneteau Oceanis 54. Daarmee kom je op plaatsen waar je anders echt niet kunt geraken. Een zeiljacht is de ultieme manier om avontuurlijk te reizen en om echt op ontdekking te gaan.

Mascott zeilreizen in Aziƫ

Het gevoel van een echte wereldreiziger te zijn was nog nooit zo bereikbaar 

Mascott zeilreizen is dankzij een gepassioneerd en ervaren team al enkele jaren jouw specialist en trouwe partner voor bareboat charters, crewed charters en flottieljes in de Middellandse Zee. 

Zij helpen en adviseren iedere klant persoonlijk in haar/zijn zoektocht naar het ideale zeiljacht en met het samenstellen van hun ideale zeilreis.

Maar ze gaan verder, letterlijk … 

Mascott zeilreizen op Belgian Boat Show Float - Stand T21

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer