Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Winning Sails: gekend zeilmaker breidt uit met stoffeerderij

02/10/2018

Van zeil tot kussen

Kom kennis maken met de all round service van Winning Sails aan boord van de Grand Soleil 40’: nieuwe zeilen, nieuwe canvas (buiskap, huik, stuurwielhoes) en nieuwe stoffering.

NIEUW: indoor- en outdoorstoffering van Sunbrella

Sunbrella heeft een prachtige nieuwe collectie met als kenmerken 'design and performance'.

De collectie is puur met zowel ruw als zachte materialen. De stoffen zijn zeer makkelijk te onderhouden en zelfs wasmachinebestendig.

 

Winning Sails stoffeerderij

Winning Sails zeilmakerij is sinds 2001 actief in de watersport en is door zijn diverse interesses en nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken een allround watersportbedrijf geworden.

 In het unieke bedrijfspand realiseert Winning Sails als één van de weinigen binnen de Benelux nog alles zelf. Van zeilontwerp, snijden, stikken en verwerken van stof-op-de-rol tot een kwalitatief eindproduct.

Iedereen die interesse heeft voor een blik achter de schermen is welkom voor een bezoek aan ons atelier.

U kunt bij ons terecht voor een gehele garderobe refit van uw boot: zeilen, rolsystemen, verstaging, buiskap, bimini, achterkap, stoffering binnen en buiten alsook herstelling en reiniging van uw zeilen en dekzeilen.

 

Winning Sails op Belgian Boat Show Float - ligplaats A3

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer